Logotip Brlogarka

Mali uhani Monstera Variegata

Material

Barve

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Monstera Variegata. Tako drugačna, edinstvena in unikatna. In ti uhančki so prav taki.

Izjemni in veličastni listi Monstere nikogar ne pustijo ravnodušnega. Ste vedeli, da Monstera simbolizira čast, spoštovanje in dolgo življenje? Zato so tile uhančki tudi čudovito darilo za vaše ljubljene.

Premer lista je cca 1,2cm, zapenjajo pa se s silikonskim zapiralom.

Mali uhančki so lahki in tanki in zato izjemno prijetni za nošenje. Izdelani so povsem ročno, na voljo pa so v dveh barvah, zeleni in beli. Uhani so pričvrščeni na kovinsko osnovo, pri čemer lahko izbirate med osnovami iz nerjavečega jekla ali titana, ki je primeren tudi za alergike na kovino.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo listov. Izbirate lahko med zeleno variegato in belo variegato.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje