Logotip Brlogarka

Mali uhani Marjetke

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Beli cvetlični uhančki so lahko prefinjeni in uglajeni ali pa otroško razigrani.

Le kdo se ne spomni otroških dni, nabiranja marjetic in preštevanja lističev z besedami ‘Ljubi me, ne ljubi me...ljubi me!’ Marjetka simbolizira ravno to – otroštvo, nedolžnost in čistost. 

Marjetice simbolizirajo tudi pravo ljubezen in nove začetke, zato so tako priljubljena cvetlica na porokah. Tudi zato so prava izbira, če želite obdariti svoje prijateljice, pričo, ali pa nevesto. 

Mali uhančki so lahki, zelo tanki in izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak cvetni listič je izdelan posebej, skupaj pa so sestavljeni v cvet marjetke. 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju izberite velikost marjetk. Izbirate lahko med premerom 1cm in 1,5cm.

Cena je za 1 par uhanov.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Adotem 2017-08-23 13:00:28

Prekrasni uhancki za ljubiteljice marjetic, ki nikoli ne ovenijo.Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje