Logotip Brlogarka

Mali uhani Lubenice

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Rdeče lubenice so živahen, opazen in mladosten par uhančkov. Tako sočne, da izgledajo kot prave.

Mini vitamini so mali uhančki v obliki najrazličnejšega sadja, ki so tako zelo resnični, da bi jih zlahka zamenjali za prave. Izdelani so s preciznim občutkom do barv in oblik, mirno roko in ljubeznijo do miniatur. V ‘gajbicah’ boste našli kar nekaj različnih vrst sadja, katerim se vsake toliko pridruži tudi kakšen nov sezonski miniaturni sadež. Poleti nudijo osvežitev, pozimi pa prepotrebne barve in vitamine.

Lubenice niso pobarvane, temveč so v celoti izdelane iz različnih odtenkov polimerne mase. Vsaka peška je pritrjena posebej, zato je vsak kos lubenice nekoliko drugačen. Velikost lubenic je cca 0,8 - 1cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten in lahko minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje