Logotip Brlogarka

Mali uhani Linški piškoti

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Linški piškoti pa res ne smejo manjkati! Katere imaš raje, čokoladne ali malinove?

Miniaturni linški piškotki, izdelani iz dveh plasti testa iz polimerne mase in napolnjeni s čokoladno kremo ali malinovo marmelado, spet iz polimerne mase, se razume :) Nadenite si jih na lastno odgovornost, obstaja namreč velika verjetnost, da se bo nenadoma veliko ljudi slinilo okoli vas :)

Mali piškotni uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak par piškotkov je izdelan posebej, zato je vsak nekoliko drugačen. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velike so cca 1,2cm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Različice

Ob naročilu v meniju določite 'okus'. Izbirate lahko med uhančki s kremo v videzu čokolade ali marmelade.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje