Logotip Brlogarka

Mali uhani Korenčki

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Unikatni mali uhani v obliki korenčkov so živahen in simpatičen dodatek.

Mini vitamini so mali uhančki v obliki najrazličnejšega sadja in zelenjave, ki so tako zelo resnični, da bi jih zlahka zamenjali za prave. Izdelani so s preciznim občutkom do barv in oblik, mirno roko in ljubeznijo do miniatur. V ‘gajbicah’ boste našli kar nekaj različnih vrst sadja in zelenjave, katerim se vsake toliko pridruži tudi kakšen nov sezonski miniaturni sadež. Poleti nudijo osvežitev, pozimi pa prepotrebne barve in vitamine. 

Korenčki so zelo tanki, a trpežni, saj so ojačani tudi iz zadnje strani. Dolžna korenčka je cca 15mm. Zapenjajo se s silikonskim zapiralom.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje