Logotip Brlogarka

Mali uhani Kavna zrna

Material

Velikosti

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Realistična kavna zrnca v naravni velikosti. Samo za prave kofetarice in njihove prijateljice.

Mini Coffee To Go so mali ‘sladki’ uhančki, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. So izvrstno darilo za vse ljubiteljice kave, za tiste, ki obožujejo opojen vonj turške kave ali pa dolge pogovore s prijateljicami ob kavici v najljubšem lokalčku. Če greste na obisk, k tistemu paketku 10dag kave pridajte še par takih uhančkov. Navdušenje je zagotovljeno.

Kavna zrnca so oblikovana ročno, s prsti, modelirnim orodjem in iglo. 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje