Logotip Brlogarka

Mali uhani Grenivke

Material

Oblike

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Rožnato rdeče grenivke za male in velike ljubiteljice tega sadeža v roza barvi.

Mini vitamini so mali uhančki v obliki najrazličnejšega sadja, ki so tako zelo resnični, da bi jih zlahka zamenjali za prave. Izdelani so s preciznim občutkom do barv in oblik, mirno roko in ljubeznijo do miniatur. V ‘gajbicah’ boste našli kar nekaj različnih vrst sadja, katerim se vsake toliko pridruži tudi kakšen nov sezonski miniaturni sadež. Poleti nudijo osvežitev, pozimi pa prepotrebne barve in vitamine.

Grenivke niso pobarvane, temveč so v celoti izdelane iz različnih odtenkov polimerne mase. Zato je skrb, da bi se razbarvale ali obledele, povsem odveč. Premer uhanov je cca 0,9cm. Cena vključuje 1 par uhanov.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite obliko limon. Izbirate lahko med okroglimi rezinami in polovičkami rezin.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


AndrejaR 2017-08-29 08:15:42

Zelo zelo lepi uhančki, zelo natančno izdelani, lepih, živahnih barv in z vsemi najmanjšimi podrobnostmi. Tudi v ušesih so videti popolno in so ravno prav veliki :)

Zelo priporočam :)Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje