Logotip Brlogarka

Mali uhani Gerbere Pastelno roza

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Miniaturne cvetlice v nežni pastelno roza barvi, idealne za vse romantične duše.

Gerbera je simbol veselja in radosti. Njena oblika spominja na žarke, ki izžarevajo veselje. Simbolizirajo lepoto srečnega življenja in vedrine, zagotovo zaradi raznolikosti v barvah.

Če želite torej nekoga, ki ga imate radi, obdariti z nečim, kar ga bo razveselilo, so gerbera prava izbira. So izvrstno darilce in majhna pozornost, ki jo nevesta lahko podari svojim prijateljicam ali priči, priča nevesti, prijateljica prijateljici ali pa fant svojemu dekletu.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Cvet ima v premeru cca 10mm. 

Če želite par gerber v svoji, posebni barvi, naju kontaktirajte. Z veseljem se jih lotiva.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje