Logotip Brlogarka

Mali uhani Donuts z mrvicami

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhančki krofki s čokoladno ali vanilijevo polivko in pisanimi mrvicami. Mali zalogajčki veselja.

Mini slaščice so mali ‘sladki’ uhančki, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. So izvrstno darilo za vse ljubiteljice slaščic, za tiste, ki jim je peka priljubljen hobi in morda predvsem za tiste, ki se z veliko težavo upirajo slastnim zalogajčkom. Vse pa velja opozoriti, da mini slaščice sicer nimajo kalorij in vsekakor ne redijo, vendar pa resno povečajo željo po sladkem.

Mrvice so ročno izdelane iz trdno vdelane v čokoladno ali vanilijevo polivko, zato ni strahu, da bi odpadle. Velikost uhančkov je cca 0,8cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo polivke. Izbirate lahko med parom krofkov s čokoladno polivko, parom z vanilijevo polivko ali mixom obeh različnih polivk.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje