Logotip Brlogarka

Mali uhani Deteljice

Material

Količina€ 8.50

€ 13.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Drobni uhančki v obliki štiriperesne deteljice, simbol sreče za lepo darilce.

Miniaturne deteljice v temno zeleni barvi v premeru ne merijo več kot 8mm, zato so primerne za mala in velika dekleta. 

Štiriperesna deteljica je eden izmed najbolj prepoznavnih simbolov sreče. Pravijo, da če jo najdeš, jo podatakni v žep ljubljene osebe in nikoli več se ti ne bo mogla upreti. Pssst fantje, ste prebrali to? Nad uhančki bo še bolj navdušena ;)

Zaradi svoje simbolike so uhančki primerni prevsem za darilce, za ekstra ščepec sreče pa lahko izberete tudi Male uhane Lucky.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje