Logotip Brlogarka

Mali uhani Čoko Linški

Material

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Linški piškoti pa res ne smejo manjkati, in to s čokolado! Jaa, uhančki!

Miniaturni linški piškotki, izdelani iz dveh plasti testa iz polimerne mase in napolnjeni s čisto pravo čokoladno kremo, spet iz polimerne mase, se razume :) Nadenite si jih na lastno odgovornost, obstaja namreč velika verjetnost, da se bo nenadoma veliko ljudi slinilo okoli vas :)

Mali piškotni uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak par piškotkov je izdelan posebej, zato je vsak nekoliko drugačen. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velike so cca 1,2cm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje