Logotip Brlogarka

Mali uhani Citrusi

Material

Barve

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Minaturni mini vitamini, ki izgledajo tako sočni, da bi jih kar oželi v osvežilni sok.

Mini vitamini so mali uhančki v obliki najrazličnejšega sadja, ki so tako zelo resnični, da bi jih zlahka zamenjali za prave. Izdelani so s preciznim občutkom do barv in oblik, mirno roko in ljubeznijo do miniatur. V ‘gajbicah’ boste našli kar nekaj različnih vrst sadja, katerim se vsake toliko pridruži tudi kakšen nov sezonski miniaturni sadež. Poleti nudijo osvežitev, pozimi pa prepotrebne barve in vitamine.

Citrusi niso pobarvani, temveč so v celoti izdelani iz različnih odtenkov polimerne mase. Zato je skrb, da bi se razbarvali ali obledeli, povsem odveč. Zaradi načina izdelave so citrusi izjemno trpežni in primerni tudi za bolj ekstremne razmere, kot je kopanje, umivanje las, ali spanje :) Premer uhanov je cca 0,9cm. Cena vključuje 1 par uhanov.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite 'okus' citrusov. Izbirate lahko med limono, limeto, pomarančo in grenivko.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje