Logotip Brlogarka

Mali uhani Češnje

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Miniaturni češnjevi uhančki bodo s svojo sočno rdečo barvo in pecljem navdušili vsakogar.

Mini vitamini so mali uhančki v obliki najrazličnejšega sadja, ki so tako zelo resnični, da bi jih zlahka zamenjali za prave. Izdelani so s preciznim občutkom do barv in oblik, mirno roko in ljubeznijo do miniatur. V ‘gajbicah’ boste našli kar nekaj različnih vrst sadja, katerim se vsake toliko pridruži tudi kakšen nov sezonski miniaturni sadež. Poleti nudijo osvežitev, pozimi pa prepotrebne barve in vitamine.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka češnja je modelirana ročno, pecelj je sicer dobro pričvrščen, a vseeno bodite pazljivi in nežni z njim. Z vlečenjem in zvijanjem ga lahko odlomite.  Češnja je v premeru velika cca 6mm, s pecljem vred pa v višino meri cca 1cm.

Ker je vsak izdelek narejen ročno, brez uporabe industrijskih kalupov,  je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje