Logotip Brlogarka

Mali uhani Čebelica

Material

Oblike

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Satje s s skoraj pravo kranjsko čebelico ali brez nje. Medeni uhančki, ki pritegnejo poglede.

V meniju izberite različico uhančkov s čebelico ali brez nje.

Čebelica ni katerakoli, ampak skoraj prava miniaturna kranjska čebelica, slovenska avtohtona pasma. Najbolj prijazna, mirna in delovna med vsemi čebeljimi vrstami. Tako majhna, a tako prisrčna, da je nihče ne bo spregledal.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsako satje je izdelano ročno iz majhnega koščka polimerne mase, in čebelica z vsemi podrobnosti tudi. Premer uhančka je cca 10 - 12mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Lokacija čebelice se na vsakem paru razlikuje, kar uhane naredi še bolj unikatne.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite prisotnost ali odsotnost čebelice. Izbirate lahko med parom uhančkom s čebelo ali brez nje.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje