Logotip Brlogarka

Mali uhani Bučke

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Miniaturni, ročno izdelani uhančki v obliki živahnih jesenskih bučk. Naj se jesen začne!

Topli jesenski dnevi, pleteni puloverji ob hladnih večerih, topel čaj ali še bolje, vroča čokolada. In bučni uhančki v ušesih. Popolna jesen :) Miniaturne bučke so v premeru velike cca 1cm in so zato primerne za majhne in velike ljubiteljice jeseni.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Velikost uhančkov je cca 10 do 12mm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

V spletni trgovini poiščite še ostale jesenske uhane. Bučke najdete tudi v setu treh parov, skupaj z jurčki in javorjivimi listi.

Cena je za 1 par uhanov v izbranem odtenku.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje