Logotip Brlogarka

Mali uhani Božične zvezde

Material

Velikosti

Količina€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhani v obliki čudovitih rdečih božičnih zvezd, ki naredijo vsak dan prazničen.

Božične zvezde so sinonim za decembrske praznike, saj poskrbijo za pravo božično vzdušje v vsakem domu. Zdaj jih v obliki uhančkov lahko vzamete vsak dan s sabo, kamorkoli greste.

Inspiracija za izdelavo je bila najina Zvezdana, božična zvezda, ki je preživela lanski december, poleti postala krasen zelen grm, zdaj pa naju že en mesec vsak dan razveseli s kakim novim, živo rdečim listom.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Premer uhančka je cca 13 oz. 9mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite velikost božičnih zvezd. Izbirate lahko med 1,3cm in 0.9cm.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje