Logotip Brlogarka

Mali uhani Arktika Blank

Material

Velikosti

Količina€ 8.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali modri arktični uhančki so preprosti in prisrčni, primerni prav za vsak dan v letu.

Kolekcija Arktika v prelivajočih se belih in modrih barvah spominja na prostrana zasnežena polja. Navdušila bo vse ljubiteljice modre barve in zime. V sebi skriva ledeno pravljico in vsak kos, ki ga lahko kombinirate s temi uhančki, ima svojo, edinstveno snežinko. Kot v naravi, ena ni enaka drugi. Snežinke simbolizirajo popolnost, individualnost in edinstvenost – brez dvoma zato, ker je tudi v naravi vsaka snežinka unikatna, posebna in popolna. Zdaj jo lahko imate vedno ob sebi, brez bojazni, da bi se stopila.

Mali uhančki so lahki in tanki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vdelani so v kovinsko osnovo, pri čemer lahko izbirate med osnovami iz nerjavečega jekla ali titana, ki je primeren tudi za alergike na kovino.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika. 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje