Logotip Brlogarka

Komplet Rdeča mušnica

Material

Količina€ 39.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Set miniaturnih uhančkov in čudovitega obeska na ogrlici. Rdeče mušnice za srečo.

Komplet rdečih mušnic je primeren le za tiste z veliko domišljije, poguma in prepričanja, da pravljični gozdovi zares obstajajo. Ker...kam pa pridemo brez domišljije? Ste vedeli, da so rdeče mušnice ene izmed petih najbolj prepoznavnih simbolov sreče na svetu? Tako čudovite pa so tudi zato, ker nas popeljejo v čarobne gozdove, med vile in škrate, tja globoko v pravljični svet.

Mušnice v uhančkih so velike cca 10mm, tista na ogrlici pa ima cca 20-25mm.

Vsaka mušnica je izdelana povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Osnove za uhančke in verižica, ter vsi njeni sestavni deli, so izdelani iz kvalitetnega nerjavečega jekla. V kolikor bi uhančke želeli na titanu, nam pišite na email info@brlogarka.com.

 

V setu prejmete: 1 par malih uhančkov na nerjavečem jeklu in 1 obesek na verižici iz nerjavečega jekla.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje