Logotip Brlogarka

Kačji pastirci - mali uhani

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali uhančki iz kolekcije Amazonija v imitaciji lesa in z miniaturnimi kačjimi pastirci.

Kolekcija Amazonija bo zaradi svojih barv in miniaturnih dodatkov navdušila vse ljubiteljice narave in zemeljskih barv. Vanjo je ujeta zgodba deževnega pragozda in kačjih pastircev, ki simbolizirajo blaginjo, mir in harmonijo in nas opominjajo, da si moramo v življenje dovoliti čim več lahkotnosti in veselja.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Premer uhančkov je 1,2cm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo kačjih pastircev. Izbirate lahko med lila in turkizno barvo. Obe barvni različici si lahko ogledate v galeriji slik.

Male uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Amazonija - npr. z ogrlico, prstanom ali broško s kačjim pastircem ali ovijalko.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje