Logotip Brlogarka

Imitacija lesa - prstan

Material

Velikosti

Količina€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali ali veliki prstan? Za darilo ali zase? V vsakem primeru super izbira.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa, romantičen pridih pa ji dodajo srčki, ki so 'vrezani' v površino izdelkov. Srčna Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna tudi za obdarovanje lepših polovic.

Osnova prstana je vdelana v polimerno maso, zato da je prstan trpežen in trajen. Sama kovinska osnova prstana je nastavljive velikosti, kar pomeni, da bo ustrezala vsakemu prstu in vsaki roki. Prstani se razlikujejo v velikosti kroga z motivom – veliki ima premer 4cm, mali pa 3cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Različice

Ob naročilu v meniju določite premer okroglega motiva. Izbirate lahko med velikim prstanom s premerom 4cm in malim, s premerom 3cm.

Prstan lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija - z ogrlico, prstanom, malimi uhančki, visečimi uhani…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje