Logotip Brlogarka

Darilni set Zimska pravljica

Material

Količina€ 19.90

€ 23.90Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Zimski čaj in par ledeno modrih snežink za v ušesa, popolno darilo za ljubiteljice zime.

Kako diši zima? Po jabolkih in cimetu, po koriandru in klinčkih. Po čaju, ki pogreje prezeble roke in obarva lica na še bolj živahno rdečo. Uhančki v obliki ledeno modrih snežink ne ostanejo neopaženi, na srečo pa jih ne stopijo niti tople roke. Idealno darilo za decembrske praznike ali kar tako, za vsako ljubiteljico tega letnega časa.

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka Mali uhančki Snežinke v ledeno modri barvi:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Snežinke so velike cca. 10-12 mm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Zimska pravljica 'Jazbičaj' - zeleni čaj:

Pravljično dišeč in nadvse okusen čaj, ki pogreje srce z imenitno embalažo. Na lončku najdete nalepko z napisom: Zima bela, s tem darilom še bolj vesela. SESTAVINE: zeleni čaj, jabolko, cimet, koriander, pomarančni krhlji, kardamom, rožnati poper, klinčki, naravni ident. arome. POREKLO: Japonska, EU. Neto teža: 90 g

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo čaj, pa lahko naročilo oddate v spletni trgovini kofe-in.si.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje