Logotip Brlogarka

Darilni set Za mami

Material

Količina€ 17.90

€ 21.90Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Presenetite svojo mamo s prav posebnim šopkom in lepimi besedami, za njen dan ali kar tako.

V sodelovanju z Nino Kovačič smo pripravili en prav poseben set voščilnice z ilustracijo in seta uhančkov.

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka set uhančkov Marjetke in zeleni krogci

Mali uhančki so lahki, izdelani iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana povsem ročno. Nešteto malih lističev je skrbno zloženih v pravo miniaturno skulpturo. Premer marjetk je cca 9mm, krogci pa so veliki le 6mm.
V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Vočilnica Mami, te so zate!, Nina Kovačič Illustration:

Vočilnica je velika 10,5 x 14,8 cm (format A6). Natisnjena je na 300 gramski svetel, recikliran papir v manjši družinski tiskarni na Dolenjskem, kar pomeni, da je v celoti izdelana v Sloveniji.

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti sami sestaviti darilo za mami, lahko sami izberete uhančke iz ponudbe, jih dodate v košarico, nato pa priložite še voščilnico, jih jo boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo Ninine kartice, pa ji lahko pišete na njen FB page Nina Kovačič Illustration. In ne spreglejte še ostalih čudovitih motivov v njeni ponudbi!

Darilo lahko odpošljeva tudi direktno tvoji mami

Če želiš, lahko paketek pošljeva kar direktno k tvoji mami! Sporoči nama svoje voščilo, pa ga zapiševa v voščilnico, zapakirava v darilo in odpošljeva na njen naslov :)

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje