Logotip Brlogarka

Darilni set Sivka

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Unikatni sivkini uhančki in kartica slovenske ilustratorke za vaše lepe želje.

Kaj imata skupnega Brlogarka in ilustratorka Nina?
Več kot očitno imava obe radi roke. Nina jih najprej nariše in iz svojih ilustracij izdela čudovite kartice/razglednice z imenom Hands. Renata se najprej loti izdelave uhančkov in nato svoje roke uporabi še kot foto rekvizit. Obe pa sva mnenja, da so uhančki s kartico, na katero lahko zapišete svoje lepe želje, perfektno darilo za vsako ljubiteljico dišeče sivke. Prvi komplet pa privoščite sebi in to čudovito ilustracijo uokvirite in prinesite poletje v svoje stanovanje.

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Sivka:

Mali uhančki so lahki, izdelani iz polimerne gline. Vsaka sivka je izdelana povsem ročno. Nešteto malih kroglic je skrbno zloženih v pravo miniaturno skulpturo. Sivka je na okrogli podlagi v imitaciji lesa, premera cca 12mm.
V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Poletna kartica 'Hands' Sivka, Nina Kovačič Illustration:

Kartica kolekcije 'Hands', poletna izdaja, je natisnjena kot razglednica (spredaj motiv, zadaj prostor za lepe želje, naslov in znamko). Velika je 10,5 x 14,8 cm (format A6). Natisnjena je na 300 gramski svetel, recikliran papir v manjši družinski tiskarni na Dolenjskem, kar pomeni, da je v celoti izdelana v Sloveniji.

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo Ninine kartice, pa ji lahko pišete na njen FB page Nina Kovačič Illustration. In ne spreglejte še ostalih čudovitih motivov v njeni ponudbi!

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje