Logotip Brlogarka

Darilni set Retro limonada

Material

Količina€ 21.90

€ 25.90

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Ko ti življenje ponudi limone, si skuhaj čaj in nadeni živahne uhančke.

Dišeč čaj, ki pogreje telo in duha. Napis na lončku: 'Ko kašljaš kot zmaj, privošči si čaj' pa dvigne razpoloženje in polepša dan ter nasmeje vsako, še tako kislo limono. Uhančki v obliki sočnih limon pa so aktualni celo leto, ne le pozimi.

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka Mali uhančki Limone:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Limone so velike cca. 8 mm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Retro limonada - sadni čaj 'Jazbičaj':

Limonin čaj v čudoviti retro embalaži in z zabavnim napisom. SESTAVINE: kandiran ananas, koščki kislega jabolka, kapsule zamrznjene limone (maltodekstrin, limonin sok, naravno limonovo olje, želirno sredstvo: natrijev alginat), limonina lupina, rdeči ribez, naravni ident. aroma. POREKLO: EU. Neto teža: 140 g

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo čaj, pa lahko naročilo oddate v spletni trgovini kofe-in.si.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje