Logotip Brlogarka

Darilni set Potica

Material

Količina€ 16.50

€ 29.00

€ 16.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Potica, kraljica slovenskih sladic. Odlično mini darilo, ki ga lahko pošljete kar po pošti.

Kaj je najpogostejši odgovor na vprašanje, kaj je slovenska nacionalna jed? Sigurno potica! In kaj je edini pravilni odgovor na vprašanje, kaj je tradicionalna praznična (vse)slovenska sladica? Ja itak - potica!

Darilni set je idealno darilce za študenta na izmenjavi, za bratranca v četrtem kolenu, ki ga nameravate letos obiskati v Ameriki ali pa za mamo, babico ali teto, ki za vsake praznike speče najboljšo potico na svetu. Garantirano bo vsakemu narisala široook nasmeh na obrazu.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Uhani v setu so veliki cca 10-12mm in so na osnovah iz nerjavečega jekla.

Izberi svoj darilni set v meniju:

1. Kartica + uhani
2. Kartica + obesek za ključe
3. Kartica + uhani + obesek

Brlogarka unikatni uhani Potica:

Mali uhančki so lahki, izdelani iz polimerne gline. Vsaka rezina potice je izdelana povsem ročno. Velikost je cca 10-12mm. 

Brlogarka obesek za ključe Potica:

Obesek je v celoti izdelan ročno, iz polimerne gline. Potička je pritrjena 'leseno' dilco, ki je izdelana iz istega materiala kot potica.

Kartica z ilustracijo Potice, Nina Kovačič Illustration:

Natisnjena kot razglednica (spredaj motiv, zadaj prostor za lepe želje, naslov in znamko). Velika je 10,5 x 14,8 cm (format A6). Natisnjena je na 300 gramski svetel, recikliran papir v manjši družinski tiskarni na Dolenjskem, kar pomeni, da je v celoti izdelana v Sloveniji.

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Obesek za ključe najdete na tej povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo Ninine kartice, pa ji lahko pišete na njen FB page Nina Kovačič Illustration. In ne spreglejte še ostalih čudovitih motivov v njeni ponudbi!

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje