Logotip Brlogarka

Darilni set Pikapolonice

Material

Oblike

Količina€ 24.50

€ 28.50

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Čudovita, ročno izdelana škatlica presenečenja s presenetljivo vsebino - šopkom in uhančki.

Kaj imata skupnega Brlogarka in Keti?
Ustvarjalni duh naju je povezal že pred leti, saj imava obe radi prisrčne stvari. Na najinih kavah pa se vedno domisliva kaj posebnega. Tako nama je Keti pomagala pri izdelavi najinih poročnih vabil, ki so bila resnično izjemna, njene škatlice presenečenja pa so me dokončno očarale, ko sem jo podarila svoji nečakinji za rojstni dan. Takrat sva se odločili, da takšen poseben set za srečo, ponudiva tudi vam :)

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Pikapolonice:

Mali uhančki so lahki, izdelani iz polimerne gline. Vsaka pikapolonica je izdelana povsem ročno. Velikost pikapolonic je cca 0,8cm.
V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Keti's Projects škatlica presenečenja:

Škatlica presenečenja oz. 'explosion box' je izdelana povsem ročno iz papirja. Na njej je napis (v meniju izberite svojega najljubšega). Ko dvignete pokrovček, pa se škatlica razpre in iz nje se pokaže čudovit papirnat šopek in dodatek - male Pikapolonice. Škatlica je čudovito darilo, v katerega lahko podtaknete še kako dodatno presenečenje - npr. kak evro, mali zvitek z vašim voščilom ali pa bombon ali dva.

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo Katarinine voščilnice ali škatlice presenečenja, pa si oglejte njeno FB stran, kjer boste našli same lepe stvari.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje