Logotip Brlogarka

Darilni set Monstera Scrunchie

Material

Količina€ 21.50

€ 25.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Monstera uhančki in živahna zelena elastika za lase v kompletu? Idealno darilo!

Iščeš darilo za svojo prijateljico, ki obožuje zelene rastline in svojo domačo džunglo? Ali pa se zadnje čase v svojem domu počutiš kot Tarzan in iščeš darilo za svojo Jane? Morda pa si ti Jane in boš sama sebe razveselila z uhančki in zelenim scrunchiejem, ki bo dodal piko na i tvoji ljubezni do rož.
Kakorkoli, na pravem mestu si!

Tale darilni set je popolna izbira. Miniaturni uhančki Brlogarka iz polimerne gline v obliki monsterinih listov bodo navdušili prav vsakogar. Ročno zašita elastika za lase, nadvse mehek scrunchie za brezhiben čop, pa vas bo navdušila s svojo uporabnostjo in retro izgledom.

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Monstera Variegata zeleni:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Velike so cca. 1 cm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Loliza scrunchie v zeleni barvi

Za Loliza blagovno znamko se skriva Nina, ki po mojem mnenju izdeluje najbolj udobne, prijetne in čudovite 'scrunchie' elastike za lase. Jaz jih imam že celo zbirko, enostavno zato, ker ostanejo na svojem mestu, so mehki, ne poškodujejo las in dodajo tisto piko na i.

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo scrunchie, pa ga lahko naročite direktno pri Lolizi

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje