Logotip Brlogarka

Darilni set Monstera

Material

Količina€ 19.00

€ 23.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhančki in voščilnica za vse ljubiteljice domače džungle in zelenih lepotic.

Iščeš darilo za svojo prijateljico, ki obožuje malo (ali veliko) džunglo, ki si jo je ustvarila v svojem stanovanju? Ali pa se zadnje čase v svojem domu počutiš kot Tarzan in iščeš darilo za svojo Jane? Morda pa si ti Jane in boš sama sebe razveselila z uhančki in ilustracijo, ki bo dodala piko na i tvoji polički polni rož...
Kakorkoli, na pravem mestu si!

Tale darilni set je popolna izbira. Miniaturni uhančki Brlogarka iz polimerne gline v obliki monsterinih listov bodo navdušili prav vsakogar, voščilnica slovenske ilustratorke je pa 100% pravljična in vsebuje prostor za vse tvoje domislice, izvirna voščila ali ljubezenske izpovedi.

Če želiš, lahko paketek pošljeva kar direktno k tvoji obdarovanki! Sporoči nama svoje voščilo, pa ga zapiševa v voščilnico, zapakirava v darilo in odpošljeva na njen naslov :)

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Monstera:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Velike so cca. 1 cm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x 100% Suzi Voščilnica

Voščilnica z ilustracijo slovenske ilustratorke 100% Suzi. Voščilnica je izdelana ročno, prejeli jo boste skupaj s pripadajočo belo kuverto. 

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo voščilnico, pa lahko naročilo oddate v spletni trgovini 100% Suzi. Pssst, tam najdete še druge, 100% čudovite ilustracije!

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje