Logotip Brlogarka

Darilni set Medenjak

Material

Količina€ 12.50

€ 16.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Limited edition! Praznično darilce, ki bo narisalo nasmeh na ustnice malih in velikih.

Kaj imata skupnega Fruštek in Brlogarka? 
Poleg izdelkov, ki so narejeni povsem ročno, z veliko mero natančnosti in predanosti, ter brezmejne ljubezni do čokolade, si deliva še nekaj! Fantastično idejo, da vam ponudiva darilni set, s katerim boste očarali vsako navdušenko nad sladkimi medenjaki! In ne pozabite si okusnega Fruštka in medenjakovih uhančkov privoščiti tudi sami, popolna jutra vam z njihovo pomočjo ne uidejo.

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Čokoladni srčki:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Veliki so cca 8mm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Fruštek Zimska granola 'čokoladni medenjak' (100g):

Fruštek je hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, kakava, čokolade, prosenih snežink, medu in dišeče mešanice začimb. Dekadentna kombinacija z dvojno čokolado! Anja izbira najboljše sestavine in se trudi, da jih je čimveč iz lokalne in ekološke pridelave, zato sodeluje s slovenskimi kmetovalci in slovenskimi čebelarji. Fruštek lahko v miru »pofruštkate« doma, ga vzamete s seboj na pot ali pa ga poklonite kot odlično in malce drugačno darilo. Fruštek je vedno dobra ideja! 
Sestavine: ovseni kosmiči, oljčno olje, cvetlični med 9%, čokolada 8% (sladkor, kakavova masa 48%, kakavovo maslo, dekstroza, emulgator sojin lecitin, naravna vanilijeva aroma), kakav 3%, proseni napihnjenci, mleti rožiči, mešanica začimb.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje