Logotip Brlogarka

Darilni set Med

Material

Količina€ 15.00

€ 19.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Sladko praznično darilce za vam ljuba dekleta. Balzam za ustnice Milo za drago in mini uhančki.

Kaj imata skupnega Milo za drago in Brlogarka? 
Milo za drago je nama drago zato, ker dekleta, ki stojijo za njim, spremljava že od začetka njihove poti. Osebno pa nas je povezal še Art Market, kjer se srečujemo že nekaj let. In iz takšnih druženj vedno vzkljijejo briljantne ideje. Tako je nastal darilni set medenega balzama za ustnice in drobnih uhančkov v obliki satja. Darilni set, ki bo navdušil vsako ljubiteljico lepega, sladkega in uporabnega :)

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Satje:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Veliki so cca 7mm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Milo za drago Balzam za ustnice Med:

Balzam za ustnice iz čebeljega voska in rastlinskih masel. Nahrani in odišavi ustnice in jih naredi čudovito mehke. Ravno pravšnje za praznične poljube. Balzame ročno izdelujejo Anja, Alja in Katja v svojem BellaOpera studiu.

Set je zapakiran v lično darilno škatlico s pentljo iz jute. 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje