Logotip Brlogarka

Darilni set Marjetke

Material

Oblike

Količina€ 19.50

€ 23.50

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhančki Marjetke v kompletu z unikatno voščilnico slovenske ustvarjalke in napisom po izbiri.

Kaj imata skupnega Brlogarka in Tame?
Obe obožujeva pomlad in cvetlice, še posebej marjetke. Obe imava radi ročno izdelane uhančke in voščilnice. A vsaka od naju obvlada le eno od tega. Zato sva se odločili, da združiva moči in vam ponudiva čudovit darilni set, ki je še posebej primeren za Dan žena in Materinski dan, ki sta skoraj pred vrati. Ideja se je rodila lani, prav za slednji praznik, ko sem želela svoji mami podariti nekaj res posebnega. In ker je set požel toliko navdušenja, ga preprosto morava deliti še z vami :)

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Marjetke:

Mali uhančki so lahki, izdelani iz polimerne gline. Vsaka marjetka je izdelana povsem ročno, zložena in posameznih cvetnih lističev. Premer marjetk je cca 15mm. 
V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Tame's World unikatna voščilnica z marjetkami:

Voščilnice so izdelane iz  papirja v natur barvah. Odlikuje jih tridimenzionalnost in čudoviti detajli. V notranjosti je prostor za vaše želje. Izbirate lahko med dvema napisoma na prednji strani - 'Zate draga moja' in 'Zate iz srca'. 

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo Tamarine voščilnice, pa si oglejte njeno spletno trgovino, kjer nudi tudi material za ustvarjanje.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje