Logotip Brlogarka

Darilni set Božični čaj

Material

Količina€ 19.90

€ 23.90Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Sadni čaj z vonjem po božiču in uhančki v obliki malih sladkih piškotov.

Božični čaj v decembru je vsaj tako nujen, kot dišeči hrustljavi piškoti in tople rokavice. S tem prazničnim darilnim setom lahko z vsem najnujnejšim obdarite sebe ali svoje najljubše. Ob tem božanskem čaju in miniaturnih sladkih uhančkih nihče ne bo ostal ravnodušen

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka Mali uhančki Božične rokavice:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Rokavičke so velike cca. 10 mm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Božični čaj 'Jazbičaj' - sadni čaj:

Božična pravljica, ujeta v lončku vročega čaja. Dišeč sadni čaj za vse sladokusce. Na lončku najdete nalepko z napisom: Srčno, iskrivo, zdravo, ljubeznivo 2023. SESTAVINE: hibiskus, rozine, jabolko, kandirana papaja, pomarančna lupina, kokos, cimet, nageljnove žbice. POREKLO: EU. Neto teža: 110 g

Bi raje posamezne izdelke?
V kolikor bi želeli naročiti samo uhančke, jih boste našli na tejle povezavi. Če pa bi želeli naročiti samo Čaj, pa lahko naročilo oddate v spletni trgovini kofe-in.si.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje