Logotip Brlogarka

Božje drevce - uhančki

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Božje drevce ali bodika - simbol sreče, veselja, novega upanja in s tem božiča.

Bodika, zimzelena rastlina mnogoterih imen. A če ne v imenu, se vsi strinjamo v tem, da je s svojimi temnozelenimi listi in rdečimi bunkicami najlepši božični okras.

Uhančki v obliki božjega drevca je zaradi svoje čudovite simbolike tudi popolno darilce, saj z njimi podarite tudi kanček sreče, veselja in upanja v še lepše leto, ki prihaja.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Premer uhančka je 10mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje