Logotip Brlogarka

Boho srčki - mali uhani

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Boho Chic barve za vse nostalgične duše in ljubiteljice toplih in mehkih odtenkov.

Mali, simpatični srčki so skrbno izrisani in modelirani v edinstveno podolgovato obliko in na voljo v kar 7 različnih odtenkih boho chic mavrice.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Velikost uhančkov je cca 8mm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo uhančkov. Izbirate lahko med 7 različnimi boho odtenki.

V spletni trgovini poiščite še ostale odtenke srčkov! Če med boho srčki ne najdete svoje barve, lahko zbirate še med barvami mavrice ali Boho odtenki. Lahko pa vam jih izdelava tudi v barvi po vaši želji - pišite nama na info@brlogarka.com.

Cena je za 1 par uhanov v izbranem odtenku.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje