Logotip Brlogarka

Pogosta vprašanja

Kako lahko postanem kupec?

V čisto zgornji vrstici je napis »Moj račun«. Najprej izpolnite polja s podatki, ki jih bomo potrebovali za izvedbo vašega naročila in s potrditvijo ustvarite nov uporabniški račun.

Kako kupujem?

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodate v nakupovalno košarico z gumbom "Dodaj v košarico". Košarica je enostavno dostopna v desnem zgornjem kotu strani. Če se boste z miško pomaknili nad košarico, se bo vsebina košarice razkrila, s klikom 'na blagajno' pa boste preusmerjeni na njeno stran. Če boste kakšen izdelek pomotoma večkrat dodali v košarico, mu lahko v tem meniju določite količine. Po opravljenem nakupu boste prejeli povratni e-mail.

Kako plačam naročeno?

Na voljo so 3 različni načini plačila:

PLAČILO PO PREDRAČUNU: predračun, ki ga prejmete na e-mail, lahko poravnate preko spletne banke ali položnice na pošti. V tem primeru poštnina znaša 2,90€ oz. je ob nakupu nad 40€ brezplačna. 


Z GOTOVINO OB PREVZEMU: kupnino plačate poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa, Pošta Slovenije pa za storitev zaračuna provizijo, ki je po pogodbi krita iz poštnine. V tem primeru poštnina znaša 4,90€, ne glede na znesek nakupa. Poštni uslužbenec vam za zaračuna isti znesek, kot je naveden na paketu, brez dodatnih provizij.


PREKO PAYPALA: Stran vas avtomatično preusmeri na Paypal stran, kjer izvedete plačilo. Znesek poštnine je v tem primeru 4,90€.

V kolikor bi želeli izdelke naročiti vnaprej in jih prevzeti na moji stojnici na Artmarketu Ljubljana, mi pošljite sporočilo v uporabniškem profilu ali mail info@brlogarka.com. Ta opcija je mogoča samo občasno, zato bo potrebnega nekaj usklajevanja.

Kdo mi dostavi paket in koliko stane poštnina?

Dostavo vrši Pošta Slovenije. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vam pusti obvestilo, s katerim paket prevzamete na svoji pošti. 

Znesek poštnine je odvisen od načina plačila. V kolikor kupnino poravnate po predračunu (prek spletne banke ali položnice na Pošti) je poštnina zgolj 2,50€, ob nakupu izdelkov nad 40,00€ pa je za vas celo brezplačna. V kolikor izberete plačilo po povzetju, pa poštnina znaša 4,90€. Vsekakor priporočam plačilo po predračunu. Je hitreje, ceneje in predvsem bolj enostavno.

Ali lahko izdelke osebno prevzamem?

Naročene izdelke lahko prevzamete tudi osebno na moji stojnici na Artmarketu v Ljubljani ob sobotah od maja do oktobra. Ker je moja prisotnost na sejmu odvisna od različnih dejavnikov, je nujen predhoden dogovor. V tem primeru stroška poštnine seveda ni.

Ali imate trgovino oz. razstavni prostor?

Lastne fizične trgovine nimam, zato ogled izdelkov pri meni ni mogoč. Lepo pa vabljeni, da me obiščete na stojnici na Artmarketu - kdaj in kje to je, si lahko preberete na prvi strani pod rubriko 'Kje se vidimo' ali 'Zadnja novica'. 

Kaj če z izdelkom nisem zadovoljen?

V izdelke vedno vložim svoj maksimum, fotografije na spletni strani pa prikazujejo resnično podobo izdelka, saj niso obdelane. Če ste si izdelek kljub temu predstavljali drugače in z njim niste zadovoljni, ga seveda lahko vrnete, v kolikor je v originalni embalaži, nepoškodovan in nenošen. Kontaktirajte me na info@blogarka.com ali s sporočilom v vašem uporabniškem profilu.

Izgubila sem en uhan, enega še imam. Mi lahko izdelate samo izgubljenega?

Ojoj! Zelo rada, če bi bilo to le mogoče, a žal ni izvedljivo. Vsak par uhanov je namreč narejen skupaj, pari pa so izdelani v majhnih serijah. To pomeni, da sta uhana v paru enaka, ker sta izdelana istočasno in drug ob drugem, pari (čeprav je motiv enak) pa se med seboj lahko razlikujejo v odtenku, velikosti, obliki ipd. Razlike sicer niso velike, so pa pri mešanem paru lahko zelo opazne in neestetke. Zato žal, manjkajočega uhančka ne morem nadomestiti, lahko pa vam izdelam nov, podoben par.

Ne najete odgovora na svoje vprašanje?

Nič ne de :) Pošljite mi sporočilo iz tvojega uporabniškega profila, mail na info@brlogarka.com ali pa me kliknite na FB-ju. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.