Logotip Brlogarka

Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovinici Brlogarka.com, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilce o morebitni zamudi.

Če izberete izdelke, označene da so 'na zalogi, in ko je naročilo potrjeno in predračun plačan, paket odpošljem. Za to si vzamem 2-3 dni časa. Ker je vsak izdelek narejen ročno, z veliko mero natančnosti, to terja svoj čas. A potrudim se, da je izdelek pri vas že v dveh do treh dni. Če slučajno pride do zamud in potrebujem več časa, pa vas o tem seveda obvestim. Če pa izberete izdelke, ki so 'v izdelavi', pa se rok dobave podalša za 3-5 dni. 

In kaj če nujno potrebujete izdelek v najkrajšem možnem času? Ni panike! Oddajte naročilo in me čimprej kontaktirajte na e-mail info@brlogarka.com ali na telefon 031/859-114. Naredila bom vse, kar je v moji moči, da bo paket pravočasno pri vas.

Paketke dostavlja Pošta Slovenije. Kaj če vas ni doma, ko vas poštar obišče? Nič ne de. Pustil vam bo obvestilce, s katerim paket čimprej dvignete na svoji pošti. Tam vas bo namreč čakal le 15 koledarskih dni, po preteku tega roka pa se bo vrnil k meni. Ker to predstavlja visoke stroške in je neprijetno, da morate ponovno plačevati poštnino, vas prosim, da ne čakate na zadnji dan :)

Znesek pakiranja in poštnine je odvisen od načina plačila in zneska nakupa:

  • Ob plačilu po predračunu in znesku do 40€, poštnina znaša 2,90€.
  • Ob plačilu po predračunu in znesku nad 40€, poštnino častim jaz :)
  • Ob plačilu po povzetju znesek poštnine znaša 4,90€, ne glede na višino zneska nakupa.

Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, pri čemer plačilo po povzetju ni mogoče, omogočamo pa plačilo preko sistema Paypal.

V kolikor bi želeli izdelke naročiti vnaprej in jih prevzeti osebno na moji stojnici na Artmarketu Ljubljana, mi pošljite sporočilo v uporabniškem profilu ali mail na info@brlogarka.com. Ta opcija je mogoča samo občasno, zato bo potrebnega nekaj usklajevanja.