Logotip Brlogarka

Poroka, ki to ni bila

Objavljeno: petek, 12.januar 2018

Ideja o poroki, ki to ni, se je porodila že pred časom. Sveža, mladostna, intimna, romantična in vintage poroka v zavetju skednja. Ampak čeprav se imata Petra in Robert v resnici rada, se tistega prekrasnega 5. novembra 2017 pravzaprav nista poročila.

Poroka, ki to ni bila

Ko sta me Jagoda in Ula povabili k projektu navidezne poroke, sem bila navdušena! Tisti, ki me spremljate, veste, da sem se v lanskem letu tudi sama poročila. Tukaj si lahko preberete blog o najini poroki. Kljub naporni organizaciji, bi brez pomisleka zavrtela čas nazaj in vse ponovila. Bilo je popolno.

Za svojo poroko sem si sama izdelala nakit - cvetlični venček za lase in uhane. Ker sem se z nakitom počutila res odlično, sem se odločila, da ga ponudim tudi drugim nevestam. Ne prav takšnega, kot sem ga imela jaz, ampak personaliziranega. Vsaka nevesta je posebna, najlepša in drugačna in vsaka si zasluži, da svojo sanjsko obleko dopolni s sanjskim nakitom. Takšnim, ki ji je pisan na kožo. Takšnim, ki je izdelan po njenih željah in se sklada s temo poroke.

Tema ‘naše’ poroke je bila romantična, vintage poroka, poudarek pa zelenju in vrtnicah, ki so kot rdeča nit povezovali vse, od tiskovin, do dekoracije in nevestinega šopka. Za nevesto sem zato izdelala cvetlični venček iz krem vrtnic in zelenih lističev, s kančkom pozlate.

Vsaka cvetlica je izdelana ročno, iz cele množice miniaturnih cvetnih lističev. Izdelovanje cvetlic me je v letu 2017 kar malo zasvojilo, v nek zen padem, ko zlagam listič na listič. In nekaj prav posebno izpopolnjujočega je, ko iz kroglice polimerne mase nastane skoraj čisto prava cvetka.

Naša vintage poroka je izpadla čudovito. V začetku novembra nam je vreme postreglo s soncem, z vsemi sodelujočimi pa smo preživeli en čudovit dan. Vsak je svoj del izpeljal profesionalno in perfektno, vse skupaj pa je na teh brezčasnih fotografijah ovekovečila Lumeria.

Poročni ponudniki:

OblikovAna - tiskovine
Brlogarka - nakit
La Bella Makeup - ličenje
EvelinaApparel - nevestina haljica
Sumina Jewellery - prstana
Emazing Creations - poročna torta
Moyska - krožniki
Matejka Jakob Oven - podvezica
Lumeria - fotografije
Varuška Živa - varstvo otrok in ustvarjalne ideje za otroke
Moimoi - poročni šopek
Janez Ogris - avto
Pararok - laserski leseni izdelki
Milo za drago - mila, darila za goste
Atelje Ula - organizacija
Shabby house - dekoracija
 
Takšni projekti so mi ne le v ponos, ampak tudi v izredno veselje. Prijetno je spoznavati nove ljudi, ki jih v življenju žene ista strast do oblikovanja, kot mene.

V kolikor se letos poročite, pa en nasvet za vas. Izberite zanesljive ponudnike, takšne, ki svojega dela ne bodo opravili nič manj kot 100%. Prihranili si boste skrbi in na dan poroke brez težav izpustili stvari iz svojih rok, vsi koščki sestavljanke pa bodo sami padli v eno čudovito celoto. In predvsem uživajte. To je bistveno.

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.