Logotip Brlogarka

Ustvarjalna delavnica v Svetu knjige

Objavljeno: petek, 14.oktober 2016

Svet knjige me je, v sklopu spremljevalnega programa ob promociji knjige četrtletja Ustvarjalna delavnica, povabil k izvedbi delavnice nakita. Povabilu sem se z veseljem odzvala, z vami pa delim nekaj utrinkov z včerajšnjega druženja.

Ustvarjalna delavnica v Svetu knjige


Priprave na to delavnico so se pri meni začele že pred 3 tedni. Vedno stremim k temu, da udeleženci, četudi se prvič srečujejo s polimerno maso, domov odnesejo lep in uporaben izdelek. Zato priprava in načrtovanje delavnice ni tako enostavna reč, kot bi si mislili. Jaz program rada ravno prav zakompliciram, da udeležencem postavim izziv in da ob začetku ne vedo, kaj točno jih čaka. In hkrati toliko poenostavim, da so izdelki ob koncu lepi in uporabni, njihovi avtorji pa navdušeni nad njimi :)

Včerajšnji dan se je začel zgodaj zjutraj z zadnjimi pripravami in pakiranjem v avto - 2 pečici, vedro keramičnih pločic, škatle in vreče...skrbno po seznamu, da česa ne pozabim. Če me je kdo opazoval, s čim polnim avto, si verjetno še danes beli glavo s to izjemno kombinacijo hehe :) Popoldan pa za volan in v Maribor.

Prijazne zasposlene v mariborskem Klubskem centru so me sprejele in mi pomagale pripraviti prostor v zgornjem nadstropju. Uau, prekrasen konferenčni prostor z mansardnim stropom in pisanimi stoli - ko bom velika, bom imela takšen atelje :)

Ko so se udeleženke zbrale, smo pričele z gnetenjem, valjanjem, izrezovanjem in kreativnim izživljanjem nad Fimom. Na srečo so tudi moji dve mini pečici, ki se sami odločata o temperaturi, pridno sodelovali. In ker slike povedo več kot tisoč besed, sem s seboj vzela tudi fotoaparat.

Na delavnici je bilo super ustvarjalno vzdušje, izdelki, ki so nastali, pa so bili naravnost čudoviti in prepričana sem, da jih bodo gospe in dekleta z veseljem in ponosom nosila.

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.