Logotip Brlogarka

Razprodaja in darilce ob nakupu

Objavljeno: torek, 31.januar 2017

V mojem ateljeju že diši po pomladi! Ponovoletnega zimskega spanja v brlogu je konec in ker novi izdelki zahevajo svoj prostor, razprodajam izdelke, ki dišijo po zimi ;) Arktika in Jesenska Toskana sta znižani za 25%. Fino ane?

Razprodaja in darilce ob nakupu

December je bil zares pester, januar pa tudi. Ponovno je bilo potrebno napolnit poličke trgovin z unikanimi izdelki po Sloveniji, ki ponujajo moje izdelke, izpolniti naročila in urediti vse papirje za preteklo leto. In zdaj je pred vrati že februar in Valentinovo. Pravijo, da ima sveti Valentin ključ do korenin, kar pomeni, da nas le še 2 tedna ločita od prebujanja narave! Oooh komaj čakam!

In ker se tako zelo veselim pomladi, sem se odločila, da jo malo prehitim ;) Pri meni so te dni že nastajale cvetke, resnično drobni rožnati in modri uhančki. Ni jih mogoče kupiti, lahko pa jih dobite gratis ;) Ob vsakem nakupu izdelkov v spletni trgovini v vrednosti nad 15eur. Akcija velja samo do nedelje 5.2.2017. V opombe ne pozabite vpisati barve cvetk, ki jih želite - izbirate lahko med rožnato in modro barvo.

Arktika in Jesenska Toskana sta znižani za 25%. Na voljo je le še nekaj kosov.

Poleg drobnih cvetk pa se na moji mizi že bohotijo Cvetke in kar nekaj novosti, nad katerimi boste zagotovo navdušene ;) Pridejo pa skupaj s pomladjo ;)

Bodite v cvetju!

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.