Logotip Brlogarka

Povsem iskreno o Valentinovem

Objavljeno: četrtek, 9.februar 2017

Valentinovo se naglo bliža in samo še nekaj dni nas loči od tako imenovanega Praznika zaljubljencev. Kaj si mislite o tem prazniku? Ga praznujete ali ne, se ga veselite, ali vam je vseeno? Vam povsem iskreno povem, kaj si mislim jaz?

Povsem iskreno o Valentinovem

Če bi me vprašali pred 12 leti, bi rekla aaah, brezveze. Odgovorila bi vam, da bolj neumnega praznika ni. In da si morajo tisti, ki se imajo radi, izkazovati ljubezen vsak dan, ne samo 1x na leto 14. februarja. In potem bi še dodala, da gre itak za uvožen praznik in da imamo Slovenci Gregorjevo.

Hjaa, danes sem drugačnega mnenja. Valentinovo imam rada. Že 11 let ga imam rada. In ni neumen praznik. Je samo še en dodaten dan v letu, ki naj bi nas spomnil na to, kako pomembno se je truditi za odnos, razveseliti partnerja, mu z majhnimi poznornostmi in dejanji pokazati, koliko in kaj vam pomeni. In seveda ne samo na ta dan, na vsak dan (ok no, bodimo realni, na čim več dni :) ) v letu.

In kaj je narobe s tem, če imamo na koledarju zabeležen en dan, na katerega gremo na pico, namesto da bi kosilo skuhali doma? Ali pa na deci vina? Ali pa se z veliko vrečko tortilj in salse vržemo pred TV in gledamo eno fino romantično komedijo?

Kako ga praznujeva midva? Vedno z dolgim sprehodom in iskanjem prvih znakov pomladi :) Moj dragi strašno resno jemlje rek, da ima 'sv. Valentin ključ do korenin', zato naju vsak najden zametek popka razveseli kot majhna otroka. Včasih temu dodava še kosilo ali večerjo, včasih kako darilce in včasih skupni obisk tržnice, kjer si izberem en velik šopek tulipanov. In če nama tega ne uspe izvesti na 14. februar, ga pač prestaviva na bližnjo soboto ali nedeljo. 

Da je Valentinovo uvožen praznik in zato neumen? In da imamo Gregorjevo, ki bi ga morali praznovati? Vse lepo in prav, zakaj ne bi praznovali obeh in še kakšnega vmes? Iskreno povedano, meni je popolnoma vseeno, ob katerih dneh se imajo ljudje radi, samo da se imajo! 

Zato letos le praznujte Valentinovo, Gregorjevo, pa 8. in 25. marec tudi! In najdite kak dan tudi prej, potem in vmes in se imejte radi.

Vsem tistim, ki bi svojo boljšo polovico radi razveselili z darilcem, majhno pozornostjo, pa sem izbrala nekaj predlogov, ki jih najdete v moji spletni trgovini.

Najlepši Valentinovi sladkorčki v spletni trgovini:
Darilni Bon
Uhančki Cvetke
Kolekcija Srčna Amazonija

Bodite v cvetju!

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.