Logotip Brlogarka

Pester zaključek leta in Božični AML

Objavljeno: ponedeljek, 2.januar 2017

Za mano je izjemno zanimivo leto in zelo pester december. Že drugo leto zapored sem sodelovala na Božičnem Artmarketu v Atriju Pošte na Čopovi in ponovno je bilo nepozabno, navdihujoče, zanimivo in zabavno. Hvala vsem za obisk in nakupe.

Pester zaključek leta in Božični AML


O lanskem Božičnem Artmarketu sem že pisala TUKAJ. Tudi letos je bilo nepozabno! Čaroben Atrij poln izjemnih ustvarjalcev, krasnih stojnic in ustvarjalne energije. Veliko se nas že pozna med sabo, navezali smo tudi nove stike in poznanstva, se navduševali nad delom drug drugega, skratka res izjemno božično vzdušje. 

Tudi letos me je, tako kot lani, tik pred začetkom, skoraj izdalo zdravje. Priprave na december so se pri meni začele že kmalu po koncu poletnega Artmarketa, zelo intenzivne priprave na sam Božični Artmarket pa novembra. In vikend pred začetkom, ko je bilo več ali manj že vse pripravljeno in je adrenalin malo popustil, bi skoraj obležala. Ampak se nisem pustila :) Vaši obiski, navdušenja, klepeti, vse to me je nafilalo s takšno energijo, da je vsak dan 10 ur sejma minilo kot bi trenil. Danes, po nekaj dneh počitka, bi z največjim veseljem vse takoj ponovila :)

Skratka dragi moji, hvala za vsak nakup, nasmeh in klepet. Jaz se že veselim poletne sezone. Artmarket mi je res prirasel k srcu zaradi vas.

In hvala tudi kolegom ustvarjalcem, za vse menjave izdelkov, domov sem prišla z mnogimi zakladi, ki jih bom z veseljem uporabljala in priporočala naprej. Vsi, ki nas na Božičnem Artmarketu niste obiskali, pa boste ponovno imeli priložnost ob sončnih sobotah, od maja do oktobra, na Bregu ob Ljubljanici. Jaz bom svojo prisotnost vedno najavila tu na spletni strani (na prvi strani pod Dogodki) in na Facebooku.

In nenazadnje hvala tudi organizatorjem AML za izjemen dogodek, promocijo in fantastičen projekt.

Bodite v cvetju, pa srečno in navdihujoče 2017 vam želim :)

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.