Logotip Brlogarka

O kaosu, ideji in super sodelovanju

Objavljeno: nedelja, 19.november 2017

Kako shranjujete svoje male uhančke? Skoraj prepričana sem, da je odgovor 'na mnogih mestih vsepovsod v stanovanju'. Tako je bilo tudi pri meni. In tako sem začela razmišljati, kako organizirati svojo (in vašo) zbirko uhančkov.

O kaosu, ideji in super sodelovanju

Najlepši del mojega ustvarjanja so zadovoljne in navdušene stranke. Velikokrat prejmem kako vašo fotografijo mojih uhančkov v akciji, paketka, ki ga prejmete in celo fotografije vaših zbirk. Prav slednje so mi dale misliti, kako shranjujem svoje uhančke. Tiste mislim, ki so prav moji, ki jih vsak dan nosim. 

Verjetno ne boste presenečene, če vam povem, da jih ni malo :) In kakšen kaos je bil to! Nekaj parov v kopalnici, nekaj na nočni omarici. Pa kak par v predalu in celo kakšen na šanku v kuhinji. Povsod so bili! In vsakič, ko sem pospravljala, sem jih zložila v kako škatlico, kjer so se pari ob prvem premiku pomešali med sabo. In kaj je hujšega, kot brskanje za parom ravno takrat, ko se najbolj mudi! Da ne omenjam tega, da uhančkom (kljub temu, da so trpežni) s tem, da se drgnejo drug ob drugega, ne delamo ravno usluge. 

Pa sem se lotila brainstorminga. Kako ustvariti nekaj, kar bi mi pomagalo vzdrževati red, nekaj, kar bi izgledalo lično in dekorativno in predvsem nekaj, kar bi bilo kvalitetno izdelano in uporabno.

Takoj sem vedela, da je to nekaj, česar sama ne bom mogla izdelati. Zato sem k sodelovanju povabila Manjo iz podjetja Pararok. Manja nama je namreč izdelala napis za na poročno torto, ki je bil naravnost čudovit! Izjemno natančno izdelan in dovršen in vedela sem, da bo ona super partner pri mojem projektu 'stojalca'!

Z Manjo sva se takoj ujeli. Najini sestanki so kmalu prerasli v prijateljske kavice in prav fino je sodelovati s takšnimi ljudmi, ki znajo uresničiti vse tisto, kar si zamisliš, čeprav včasih ne znaš tega ubesediti.

In nastala so čisto prava stojala za uhane. V štirih različicah, s štirimi različnimi napisi:
- Hej ti, lepa si
- Bejba, dobr zgledaš
- Darling, you are fabulous
- Too glam to give a damn

Vsako stojalo ima 36 luknjic za 18 parov malih uhanov in predalček, kamor lahko odložite silikonska zapenjala, prostor pa je tudi za prstane, medaljone in ogrlice in kako broško.

Ker ni le uporabno, ampak tudi estetsko s svojim sporočilom, ga postavite na polico v dnevni sobi, kjer se bo, skupaj z uhančki, prav dobro počutilo ob vseh navdušenih pogledih.

Stojalo je zapakirano v lično embalažo, ki je prav tako potiskana s pozitivnimi sporočili in je zato primerna za darilo. Ljubiteljice Brlogarka uhančkov ga bodo prav gotovo neizmerno vesele.

Od idejne zasnove, do izvedbe pa do embalaže, je v celoti slovenski izdelek. Ta projekt mi je bil v neizmerno veselje. Še večje veselje pa mi prinašajo vaši odzivi nanj. Vesela sem, da so nekateri že našli svoje domove, ve pa jih lahko zase ali za prijateljice, naročite tukaj: Klik.

Foto: Lovro Rozina

Poleg stojalc, pa v moji spletni trgovini najdete še mnoge druge ideje za božična darilca, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušnega. Če ste v dvomih, kaj izbrati, pa so Darilni boni prav tako odlična rešitev.

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.