Logotip Brlogarka

O cvetkah, ljubezni in poroki

Objavljeno: petek, 14.april 2017

Najina poroka se nezadržno približuje. Priprave so v polnem teku, polne roke dela imava. A kljub temu delo ne počiva. Te dni ustvarjam gerbere, ki so simbol veselja in radosti - v vseh mogočih barvah.

O cvetkah, ljubezni in poroki

Ja, čisto sem v rožicah. Kar ne morem verjeti, da se zares bliža najina poroka. Včasih kje preberem, ne vem, ali so to pravljice, ali resnica, kako so ženske že kot majhne deklice sanjale o poroki, o popolni obleki ipd. Jaz priznam, da se s temi mislimi nikoli nisem ukvarjala. Zato je bil poseben izziv zdaj ugotoviti, kaj si želiva. Kako naj poroka izgleda. Na srečo so nama všeč podobne stvari, tako da posebej veliko kompromisov ni bilo potrebno sklepati. Priprave gredo gladko in tekoče. In ker sva si vzela dovolj časa zanje, ni pritiska, ni hitenja in lahko zato uživava v njih.

Čeprav je že več kot pol leta naokrog od dne, ko me je zaprosil, se mi zdi živo, kot bi bilo včeraj. In kako je čas hitro šel naokrog. Do poroke ne manjka več veliko. 

Kljub pestrim pripravam pa se ukvarjam tudi z novimi izdelki. Trenutno nastajajo gerbere v pisanih barvah mavrice in v dveh velikostih. Vse si lahko ogledate v spletni trgovinici, jih naročite zase ali za darilo - z njimi zares ne morete zgrešiti: Mali uhani Gerbere Izbirate lahko med različnimi barvami, velikostmi in osnovami - izberete lahko osnove iz titana, ki so primerne tudi za alergike.

In ko sem ravno pri uhančkih - tudi poročni nakit zame že nastaja :) Sicer bi bi po planu moral biti končan nekje februarja, ampak saj veste kako je s kovačevo kobilo. Če že ne ostane bosa, je pa obuta vsaj zadnja. Ideja o nakitu se mi po glavi plete že od decembra, načrt je že razdelan, vizualizacija popolna, samo še izvedba manjka. 

Nakit za neveste mi je poseben izziv in velika čast. Če se tudi ti letos ali prihodnje leto poročiš in si želiš, da tudi zate izdelam nekaj posebnega, me le kontaktiraj na info@brlogarka.com. Predvsem cvetke so idealne za ta namen - poglej med izdelke, mogoče najdeš tam svojo najljubšo cvetlico: Cvetke

Saj veste, imejte se radi, uživajte pomlad in bodite v roš'cah. Pojdite na sonce, utrgajte kako cvetko s sosedovega vrta in si jo zataknite za uho.

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.