Logotip Brlogarka

Delovno poletje

Objavljeno: ponedeljek, 11.julij 2016

Letošnje poletje je resnično noro. Artmarket na Bregu ob Ljubljanici, pa še nova spletna stran! Ja res je, čisto moj in samo moj spletni brlog.

Delovno poletje

Spet brišem prah s tega svojega bloga. Tokrat se ga je nabralo že za dva prsta na debelo. Nisem ravno ponosna na to, da se spreminja v mesto duhov, ampak za to imam več dobrih in pametnih razlogov :)

Prvi je zagotovo ta, da se je pričel Artmarket. Umetniški sejem na Bregu ob Ljubljanici, kjer skoraj vsako sončno soboto razstavim vse svoje izdelke, da jih lahko pogledate, otipate, se načudite, da so v resnici še manjši kot na slikah in jih tudi kupite.

Ni besed, s katerimi bi opisala, kako vsakokrat uživam na sejmu. Ne samo zaradi super družbe ostalih ustvarjalcev, umetnikov, rokodelcev, ampak tudi in predvsem zaradi mojih najdražjih strank.

Vedno znova mi srce poskoči ob vzklikih mimoidočih turistov, in njihovih 'Oh look, how cute is that!', ob tem, da vem, da moji izdelki potujejo na vse konce sveta. V Avstralijo, pa na Nizozemsko, v Ameriko in Anglijo, tudi na Japonsko in še kam.

Pa kako prijetni so vsi klepeti s strankami, ki pridejo v Ljubljano samo zaradi moje stojnice, in kako me razveselijo tiste, ki že imajo kake moje uhančke v ušesih, ko pridejo na stojnico po nove, zase, ali za darilo :) Zato imam Artmarket tako zelo rada! Ker me takšni dogodki nafilajo z energijo, ki jo potrebujem, da speljem nov, produktiven in uspešen delovni teden.

In drugi pametni razlog? Nova spletna stran! Čisto moj in samo moj spletni brlog! Trenutno je še v gradnji, kopljemo luknjo, zbijamo skupaj virtualne police, pripravljamo fotografije, dela je resnično še zelo veliko. Ampak bomo zmogli, bomo ja :) Edino vhod je že narejen, zagrnjen sicer s plahto, tako da zaenkrat notri še ne morete pogledat, od zunaj je pa že viden ;) Evo ga: http://www.brlogarka.com

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.