Logotip Brlogarka

Božični Artmarket Ljubljana

Objavljeno: torek, 6.december 2016

Božični Artmarket v Atriju Pošte na Čopovi ulici v Ljubljani bo potekal od 19. do 24. decembra 2016, vsak dan od 10.00 do 20.00, razen 24.12., ko bodo vrata odprta od 9.00 do 13.30. Dogodek, ki ga je resnično vredno obiskati. Zakaj? Beri dalje ;)

Božični Artmarket Ljubljana

Vir slike: FB Artmarket Ljubljana

Tisti, ki me spremljate že dlje časa, veste, da me poleti skoraj vsako sončno soboto najdete na Bregu ob Ljubljanici na poletnem Artmarketu. To je sejem ustvarjalcev, oblikovalcev, rokodelcev, ki je resnično nekaj posebnega. Ker želijo zagotoviti kakovost in raznolikost samega sejma, vsako pomlad odprejo razpis in izberejo sodelujoče. Jaz sem letos poleti sodelovala že drugič. Pa vam povem, da prvič ni bilo enostavno. Po glavi so se mi podile misli, kako bo to izgledalo, kakšen bo odziv obiskovalcev, kakšni bodo drugi razstavljalci...pa sem si rekla, da poskusim, pa da vidim. In kako vesela sem, da sem prebila led s prvim obiskom lansko leto! 

Artmarket me je povsem prevzel! Poletne sobote, sonce, sproščeni domačini in turisti, ki pohajkujejo po Ljubljani in tiste najbolj posebne stranke, ki pridejo na Breg zato, da bi si moje izdelke ogledale v živo in izbrale najljubšga. Pa tiste, ki se vračajo! Ja, z nekaterimi je prav prijetno poklepetati, kot da se že dolgo poznamo. In drugi ustvarjalci, povsem različni ljudje, ki delamo z različnimi materiali in različne izdelke, a vsem je skupna strast in veselje do tega. In klepeti in kavice in včasih celo kako pivo (ker smo vsi sami svoji šefi, si to pač lahko privoščimo :) ). Ja, takšne so moje poletne sobote! Z eno besedo fantastične, vedno se jih veselim! 

In ko se poletna sezona konča, se odpre razpis za Božični Artmarket. Lani sem na njem sodelovala prvič. In kako zelo vesela in počaščena sem, da sem tudi letos prišla v ozek izbor sodelujočih. Artmarket bo tako kot lani, tudi letos potekal v Artiju Pošte na Čopovi. Z rdečo preprogo in lučkami, ki bodo obiskovalce iz Čopove popeljale v ogromen Atrij, z visokim steklenim stropom, ki je že sam po sebi pravljičen. Ko pa ga napolnimo s stojnicami, čudovitimi izdelki, dobro voljo in z obiskovalci, ki s takšnim navdušenjem ogledujejo in brskajo ter nakupujejo, potem pa to postane naravnost čaroben prostor. 

Nekoč sem nekje prebrala en simpatičen napis, da se sreče sicer ne da kupiti, lahko pa kupite ročno izdelane izdelke, kar je takorekoč ista stvar :) Pa še res je! V teh izdelkih se skriva toliko truda, idej, poizkusov, neprespanih noči in hkrati toliko veselja in navdušenja, kot ga ne premore noben tovarniški izdelek. Zato so ti izdelki nekaj posebnega! Na Artmarketu boste našli same take izdelke! Ročno narejene, unikatne, posebne, zanimive, drugačne. Od nakita, do keramike, oblačil, slik, torbic, zvezkov in še in še. Na povezavi si lahko ogledate album fotografij z lanskega Božičnega Artmarketa.

Zato ste resnično lepo vabljeni, da nas pridete pogledat, obiskat, spoznat, kupit kako lepo darilo zase ali svoje najbližje, ali pa samo poklepetat z nami. Čisto zares vam želim, da doživite to fantastično vzdušje, ki ga ne boste kar tako pozabili. Luštno bo!

Renata

Ključne besede:

Deli:Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.