Logotip Brlogarka

Blog

Božični Artmarket Ljubljana

Dodano: torek, 6.december 2016

Božični Artmarket v Atriju Pošte na Čopovi ulici v Ljubljani bo potekal od 19. do 24. decembra 2016, vsak dan od 10.00 do 20.00, razen 24.12., ko bodo vrata odprta od 9.00 do 13.30. Dogodek, ki ga je resnično vredno obiskati. Zakaj? Beri dalje ;)

Preberite več

O jeseni, njenih barvah in Toskani

Dodano: torek, 25.oktober 2016

Kolekcija Toskana z barvami, imitacijo listja in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju.

Preberite več

Ustvarjalna delavnica v Svetu knjige

Dodano: petek, 14.oktober 2016

Svet knjige me je, v sklopu spremljevalnega programa ob promociji knjige četrtletja Ustvarjalna delavnica, povabil k izvedbi delavnice nakita. Povabilu sem se z veseljem odzvala, z vami pa delim nekaj utrinkov z včerajšnjega druženja.

Preberite več

Delovno poletje

Dodano: ponedeljek, 11.julij 2016

Letošnje poletje je resnično noro. Artmarket na Bregu ob Ljubljanici, pa še nova spletna stran! Ja res je, čisto moj in samo moj spletni brlog.

Preberite več

O alergiji, uhanih in fantastični rešitvi

Dodano: torek, 5.september 2017

Si tudi ti med tistimi, ki jim uhani povzročajo težave? Good news for You! V želji po tem, da bi moji uhančki lahko krasili tudi najbolj občutljiva ušesa, sem zadnjega pol leta posvetila iskanju rešitve in jo našla!

Preberite več

The Fimo 50 World Project

Dodano: ponedeljek, 28.marec 2016

Ste vedeli, da Fimo letos praznuje Abrahama? Ob tej občudovanja vredni obletnici, je proizvajalec Staedler pripravil prav posebno praznovanje, pri katerem sem se odločila sodelovati tudi sama.

Preberite več