Logotip Brlogarka

Blog

O tem, kaj sta zapekla Fruštek in Brlogarka

Dodano: ponedeljek, 13.julij 2020

Najprej sva spoznala Fruštek. In sicer v Židani mareli v Kranjski Gori. Bil je eden izmed najinih prvih obiskov v tej idilični trgovinici, tam nekje leta 2015, ko je lastnica Tanja na svoje poličke prvič postavila tudi Brlogarka uhančke.

Preberite več

O tem, kako so češnje zorele 3 leta

Dodano: nedelja, 12.maj 2019

Uff, končno brišem prah z bloga. V zadnjem letu in pol, odkar sem napisala zadnjega, se je zgodilo res veliko. Od tega, da je Brlogarka postalo družinsko podjetje (o tem kdaj drugič) pa do tega, da so miniaturne češnje končno dozorele!

Preberite več

Poroka, ki to ni bila

Dodano: petek, 12.januar 2018

Ideja o poroki, ki to ni, se je porodila že pred časom. Sveža, mladostna, intimna, romantična in vintage poroka v zavetju skednja. Ampak čeprav se imata Petra in Robert v resnici rada, se tistega prekrasnega 5. novembra 2017 pravzaprav nista poročila.

Preberite več

O kaosu, ideji in super sodelovanju

Dodano: nedelja, 19.november 2017

Kako shranjujete svoje male uhančke? Skoraj prepričana sem, da je odgovor 'na mnogih mestih vsepovsod v stanovanju'. Tako je bilo tudi pri meni. In tako sem začela razmišljati, kako organizirati svojo (in vašo) zbirko uhančkov.

Preberite več

O netreskih in sproščujočem delu

Dodano: četrtek, 28.september 2017

Vsakič, ko se lotim pisanja novega bloga, ugotavljam, da je od zadnjega zapisa minilo nekaj mesecev. Nisem človek navad in urniki mi res ne gredo od rok. Novega zapisa na blogu se lotim takrat, ko se mi zazdi, da imam kaj povedat in pokazat.

Preberite več

O tem, zakaj najina poroka ni bila DIY

Dodano: ponedeljek, 19.junij 2017

Za nama je pravljična poroka. Vse zvezde so se poravnale, celo vreme nama je postreglo z obilo sonca, zato je poroka na prostem zaživela v vseh svojih barvah. Čeprav bi marsikdo od Brlogarke pričakoval, da bo za dekoracijo poskrbela sama, pa ni bilo tako.

Preberite več

O cvetkah, ljubezni in poroki

Dodano: petek, 14.april 2017

Najina poroka se nezadržno približuje. Priprave so v polnem teku, polne roke dela imava. A kljub temu delo ne počiva. Te dni ustvarjam gerbere, ki so simbol veselja in radosti - v vseh mogočih barvah.

Preberite več

Povsem iskreno o Valentinovem

Dodano: četrtek, 9.februar 2017

Valentinovo se naglo bliža in samo še nekaj dni nas loči od tako imenovanega Praznika zaljubljencev. Kaj si mislite o tem prazniku? Ga praznujete ali ne, se ga veselite, ali vam je vseeno? Vam povsem iskreno povem, kaj si mislim jaz?

Preberite več

Razprodaja in darilce ob nakupu

Dodano: torek, 31.januar 2017

V mojem ateljeju že diši po pomladi! Ponovoletnega zimskega spanja v brlogu je konec in ker novi izdelki zahevajo svoj prostor, razprodajam izdelke, ki dišijo po zimi ;) Arktika in Jesenska Toskana sta znižani za 25%. Fino ane?

Preberite več

Pester zaključek leta in Božični AML

Dodano: ponedeljek, 2.januar 2017

Za mano je izjemno zanimivo leto in zelo pester december. Že drugo leto zapored sem sodelovala na Božičnem Artmarketu v Atriju Pošte na Čopovi in ponovno je bilo nepozabno, navdihujoče, zanimivo in zabavno. Hvala vsem za obisk in nakupe.

Preberite več