Logotip Brlogarka

Viseči uhani Leseni srčki

Material

Količina€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Lahki, tanki, natur, a vendarle opazni veliki viseči uhani v imitaciji lesa iz polimerne mase.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa, romantičen pridih pa ji dodajo srčki, ki so 'vrezani' v površino izdelkov. Srčna Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna tudi za obdarovanje lepših polovic.

Uhani so izjemno lahki, saj so zelo tanki. Lunica z motivom ima širino 3cm in višino cca 2,2cm. Kovinske osnove so velike cca 1,7cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Različice

Ker so kljukice iz Titana v sivi barvi, za naročilo s tem parom uhanov niso mogoče, lahko pa jih izdelam za vas – naročilo lahko v tem primeru oddajte na info@brlogarka.com ali pošljite povpraševanje v sporočilu v vašem profilu. Več o titanu si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhane lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Amazonija - z ogrlico, prstanom…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje