Logotip Brlogarka

Viseči uhani Leseni Blank

Material

Količina€ 18.00

€ 21.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Rjavo bež viseči uhani v prepričljivi imitaciji lesa za vse šik gospe in gospodične.

Kolekcija Amazonija bo zaradi svojih barv in miniaturnih dodatkov navdušila vse ljubiteljice narave in zemeljskih barv. Vanjo je ujeta zgodba deževnega pragozda in kačjih pastircev, ki simbolizirajo blaginjo, mir in harmonijo in nas opominjajo, da si moramo v življenje dovoliti čim več lahkotnosti in veselja.

Uhani so izjemno lahki, saj so zelo tanki. Lunica z motivom ima širino 3cm in višino cca 2,2cm. Kovinske osnove imajo različne dimenzije:

  • Kljukici - kovina: 1,7cm
  • Kljukici - TITAN: 1,5cm
  • Ledvički - kovina: 2,5cm 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju izberite osnovo, torej kovinsko kljukico, ledvičko ali titan.

Uhane lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Amazonija - z ogrlico, prstanom…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje