Logotip Brlogarka

Srednji uhani Arktika

Material

Velikosti

Količina€ 9.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Nekoliko večji, neviseči in ekstra šik uhani za ledene kraljice.

Kolekcija Arktika v prelivajočih se belih in modrih barvah z miniaturno snežinko, spominja na prostrana zasnežena polja. Navdušila bo vse ljubiteljice modre barve in zime. V sebi skriva ledeno pravljico in vsak kos ima svojo, edinstveno snežinko. Kot v naravi, ena ni enaka drugi. Snežinke simbolizirajo popolnost, individualnost in edinstvenost – brez dvoma zato, ker je tudi v naravi vsaka snežinka unikatna, posebna in popolna. Zdaj jo lahko imate vedno ob sebi, brez bojazni, da bi se stopila.

Uhani so lahki in tanki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vdelani so v kovinsko osnovo, pri čemer lahko izbirate med osnovami iz nerjavečega jekla ali titana, ki je primeren tudi za alergike na kovino. Premer uhanov je cca 2cm. Manjše, z istim motivom, najdete TUKAJ.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

 

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika. 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.